Cases

Ankiro har siden begyndelsen været involveret i omfattende projekter for både offentlige og private kunder. Her ses en omtale af udvalgte løsninger leveret gennem årene.

Irma

I marts 2013 relancerede Irma sin netbutik på irma.dk hvor kunderne kan købe friske dagligvarer, se opskrifter og gøre brug af Irmas forskellige tilbud. Ankiro blev valgt som søgeleverandør da Irma lægger stor vægt på at give kunden den bedst mulige oplevelse.

Læs mere

 

Folketinget

Der er over 2 millioner dokumenter i Folketingets dokumentsamlinger, og både borgere og politikere skal kunne finde præcis det dokument de søger. Derfor stiller Folketinget store krav til søgemaskinen, og Ankiro har skræddersyet en grænseflade der gør det nemt at finde det du søger i Folketingets omfattende dokumentsamling.

Læs mere

 

Fagjob

Da LO i 2003 besluttede sig for aktivt at gå ind på jobsøgnings-området, valgte man en sprogbaseret elektronisk løsning fra Ankiro, og projektet fik arbejdstitlen Fagjob.

Læs mere

 

Kommuneinformation

EG Kommuneinformation er førende inden for informationsløsninger til danske kommuner, og i 2001 lancerede de NetInfo-serien(NIS) som er et stort internetbaseret lovinformationssystem. Systemet indeholder information om kommunal sagsbehandling inden for 18 fagområder og er baseret på en ankirosøgemaskine.

Læs mere