Kunder

Siden 1998 har vi leveret hundredevis af løsninger til virksomheder, organisationer, e-handelsbutikker og større offentlige kunder. Her kan du se udvalgte referencer.

Ankiro i maskinrummet

Når du besøger A.P. Møller-Mærsks corporate sites, bliver du taget med på en opdagelsesrejse, hvor du kan blive klogere på containerfragt, olieboringer og bjergninger til søs.

Sitecore og Ankiro er de vigtigste maskiner i maskinrummet, og ankirosøgemaskinen arbejder tæt sammen med Sitecores Digital Marketing Suite, hvor indholdet målrettes mod den besøgende. Velkommen ombord.

Produkt: Søgning

Søgning på intranet og telefonliste

Hos Topdanmark hjælper Ankiro hver dag virksomhedens medarbejdere med at finde relevant information, så de bedst muligt kan betjene de mange tusinde kunder, hvis sager skal behandles.

Løsningen indekserer data fra bl.a. Domino.

Produkt: Stavekontrol

Søgeløsning til Rambølls hjemmesider

Ankiro har leveret en søgning til Rambølls danske og internationale hjemmesider. Løsningen består af et plugin, der er integreret i Rambølls Sitecoremiljø og vedligeholdes og styres fra den velkendte sitecoregrænseflade.

Produkt: Søgning

Stavekontrol og synonymer til Nordea

Ankiro har leveret en forbedret stavekontrol og synonymordbog til Nordeas interne søgning, der benytter Autonomy. Dermed får Nordeas medarbejdere glæde af de sproglige værktøjer, Ankiro stiller til rådighed.

Produkt: Stavekontrol

Skævbider eller sidebidetang?

Med en ankiroløsning er det lige meget, hvad du søger på, når du handler på XL Bygs webshop. Vores danske ordbog er udvidet med en særlig byggefagsordbog, og det betyder, at vi tager højde for alle de stavefejl, relationer og synonymer, byggebranchen gør brug af. Resultatet er højere konvertering samt bedre service for kunderne.

Produkt: Søgning

Søgning i job og lovtekster

Ankiro leverer en lang række søgeløsninger til Beskæftigelsesministeriet, herunder søgning i arbejdsgange, procedurer, lovtekster og vejledninger. Og på Jobnet.dk sørger vi for, at de jobsøgende får nemmere adgang til de job, de ønsker at søge.

Produkt: Søgning

Find nemt de rigtige procedurer i kvalitetsstyringsværktøjerne

Sammen med Improvento hjælper Ankiro med at finde information i kvalitetsstyringsværktøjerne hos både Region Hovedstaden og Region Midtjylland.

Produkt: Søgning

Søgning i lovtekster

EG Kommuneinformation er førende inden for informationsløsninger til danske kommuner, og i 2001 lancerede de NetInfo-serien (NIS), som er et stort webbaseret lovinformationssystem. Systemet indeholder information om kommunal sagsbehandling inden for 18 fagområder og benytter en ankirosøgemaskine.

Produkt: Søgning

Søgning på tværs af DONG’s hjemmesider

Ankiro har leveret en søgeløsning til DONG Energy, der håndterer søgning på koncernens forskellige offentligt tilgængelige hjemmesider.

Produkt: Søgning

Identifikation af udfordringer med FAST for Novozymes

Ankiros lingvister har, med baggrund i den eksisterende søgelog fra FAST, analyseret de udfordringer, Novozymes medarbejdere (herunder forskere, salgspersonale og direktion) mødte, når de brugte søgemaskinen. Konklusionen blev fremlagt i en rapport, som Novozymes bruger fremadrettet til at optimere og tilpasse deres FAST-løsning.

Produkt: Analyse

Søgning og videndeling i kommunerne

Kommunernes Landsforening gør brug af Ankiro på kl.dk og på Dialogportalen, hvor viden deles mellem de ansatte i kommunerne.

Produkt: Søgning

Find din nye bolig hos Danbolig med Ankiro

På Danboligs hjemmeside kan du søge efter boliger bare ved at skrive dine ønsker i et søgefelt, f.eks. villa værløse 3 mio. Danbolig bruger nemlig en ankirosøgemaskine, der selv sørger for at fortolke brugerens søgestreng og lave afgrænsninger i de korrekte felter.

Produkt: Søgning

Søgning på dansk, norsk og engelsk

Er du kunde hos Tryg, har du måske prøvet en ankiroløsning. Ankiro søger nemlig i al Trygs indhold og sørger for, at du som kunde nemt kan finde den information, du har brug for.

Produkt: Søgning

Søgning i Folketingets millioner af dokumenter og lovforslag

Der er over 2 millioner dokumenter i Folketingets dokumentsamlinger, og både borgere og politikere skal kunne finde præcis det dokument, de søger. Derfor stiller Folketinget store krav til søgemaskinen, og Ankiro har skræddersyet en grænseflade, der gør det nemt at finde det, man søger i Folketingets omfattende dokumentsamling.

Produkt: Søgning

Find varer og opskrifter på irma.dk

I marts 2013 relancerede Irma sin netbutik på irma.dk, hvor kunderne kan købe friske dagligvarer, se opskrifter og gøre brug af Irmas forskellige tilbud. Ankiro er blevet valgt som søgeleverandør, da Irma lægger stor vægt på at give kunden den bedst mulige oplevelse.

Produkt: Søgning

En stærk partner på det kommunale marked

Nordfyns Kommune – og omkring 20 andre kommuner – benytter en ankiroløsning for at sikre, at borgerne betjenes bedst muligt.

Produkt: Søgning

På opdagelse i Egmonts forunderlige univers

Film, bøger, tegneserier, undervisningsmateriale, magasiner, computerspil – som en af Nordens største mediekoncerner byder Egmont på et opdagelsesunivers uden lige. Og en ankiroløsning sørger for, at du finder lige, hvad du leder efter.

Produkt: Søgning

Vejledning og hjælp til erhvervsdrivende

På Erhvervsstyrelsens hjemmeside samt en lang række af subsites hjælper Ankiro de besøgende med at fremfinde den råd og vejledning, de har brug for.

Produkt: Søgning

Køb stort ind til din ferie med Ankiro

Ankiro har leveret en søgeløsning til Thomas Cook Airlines, der på Airshoppen tilbyder indkøb af varer til din flyrejse. Løsningen søger på dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk, fransk og flamsk.

Produkt: Søgning

Ankiro hjælper dig med at finde de bedste produkter

Hos Forbrugerrådet Tænk sørger en ankiroløsning for at indeksere alle testresultater, omtaler og anbefalinger, så forbrugerne nemt kan finde frem til de bedste og billigste produkter, som Tænk anbefaler – eller advarer imod.

Produkt: Søgning

Informationer til borgere og fagpersonale

På den offentlige sundhedsportal sundhed.dk hjælper Ankiro både borgere og sundhedsfagligt personale med at finde information om bl.a. sygdomme, symptomer og behandlere.

Produkt: Søgning

Finansministeriet vælger Ankiro

Ankiro har lavet en rammeløsning til Finansministeriet, der søger på alle ministeriets hjemmesider, bl.a. Moderniseringsstyrelsen og Personalestyrelsen.

Produkt: Søgning

Danmarks største jobdatabase

Da LO i 2003 besluttede sig for aktivt at gå ind på jobsøgningsområdet, valgte man en sprogbaseret løsning fra Ankiro, og projektet fik titlen Fagjob.

I dag er løsningen Danmarks største jobdatabase, målt på antallet af annoncer, og anvendes i de enkelte forbund med eget navn og brand (bl.a. “Mit HK” og “NNF-Job”), så medlemmerne får en sammenhængende og helhedsorienteret oplevelse på den enkelte hjemmeside.

Produkt: Web content mining

Norsk kabel-tv får bedre søgning

Canal Digital i Norge har valgt en ankiroløsning til at varetage de mange spørgsmål om produkter, support og kundeservice. Med udgangspunkt i Ankiros norske ordbog har Canal Digtial bygget videre og skabt sin egen tv-ordbog, der tager hånd om de specielle ord og begreber, der findes i denne verden.

Produkt: Søgning